Persoonlijke ontwikkeling · 21. januari 2019
Vind jij het ook zo lastig dat je je af en toe (nog steeds!) zo vreselijk onzeker kunt voelen? Check deze 5 tips die alle andere tips overbodig maken en Boost je Zelfvertrouwen!

Piramide van Maslow
Loopbaancoaching · 03. januari 2019
Ontdek wat jouw meest energie gevende Kernwaarde is en voorkom dat je energie elke dag weer weglekt! Lees verder!

Persoonlijke ontwikkeling · 17. december 2018
Het schijnt dat 50% (!!) van alleen al alle dertigers en veertigers aangeeft altijd moe te zijn. Dit kan leiden tot ernstige fysieke, emotionele en mentale klachten, overspannen zijn, burn out, depressie etc. Wat hier vaak aan vooraf ging, was het gevoel van 'altijd moe' te zijn. Als jij jezelf betrapt op aanhoudende vermoeidheid, nodig ik je van harte uit even verder te lezen.

Loopbaancoaching · 10. december 2018
Overweeg je om carrièreswitch te maken? Ga dan gelijk aan de slag met deze 5 beste tips van loopbaancoach Eline! En ontdek hoe jij een boost kunt geven aan je loopbaan!
Persoonlijke ontwikkeling · 15. november 2018
Sta je bekend om je vriendelijkheid en hartelijkheid? En ken je dat van jezelf dat je je wel eens inhoudt, of tactisch doet om maar 'aardig' gevonden te blijven worden? Of word je juist geroemd om je wijsheid? En merk je dat je jezelf wel eens wat opblaast en groter maakt om de ander te laten merken hoe goed/slim je eigenlijk wel niet bent? We noemen dit 'maskers'. Welk masker zet jij vaak op en waarom? Het houdt je weg van wie je werkelijk bent!
Persoonlijke ontwikkeling · 15. oktober 2018
Waar persoonlijke ontwikkeling wat mij betreft voor een groot deel over gaat is 'licht op je schaduwkant' brengen. Dat klinkt mooi, maar wat is dat nou precies en hoe doe je dat?? Het is tenslotte niet voor niks een kant die je niet graag aan de buitenwereld wilt laten zien. Dus misschien vraag je je ook nog af waarom je dit überhaupt moet willen...
Persoonlijke ontwikkeling · 27. september 2018
Soms zit je in een situatie bijvoorbeeld met bepaalde mensen waarvan je echt geen idee hebt hoe je daar uit moet komen. Er wordt bijvoorbeeld niet gezegd wat er aan scheelt, of juist wel. Maar je ´voelt´ dat het ergens anders over gaat, dan het probleem wat er wordt geschetst. Hoe zou jij dit oplossen en waarom?
Persoonlijke ontwikkeling · 21. september 2018
Wat gebeurt er met je beslissingen als je je gevoelens meeneemt in je besluitvorming?
Persoonlijke ontwikkeling · 30. augustus 2018
We denken vaak dat we dingen heel bewust doen en kiezen. Vaak is dat toch niet het geval. Groepsdruk heeft ongemerkt vaak invloed op ons dagelijks leven. We moeten niet alleen kijken naar hoe mondig iemand is, maar ook naar zijn positie in het systeem en zijn mogelijkheden daarbinnen.
Persoonlijke ontwikkeling · 09. augustus 2018
Geduld wordt ook wel geassocieerd met luiheid, reactiviteit en uitstelgedrag maar we hebben het hard nodig vandaag de dag. We zijn nu eenmaal geen machine in een fabriek, ons leven is een proces...

Meer weergeven

Werken aan persoonlijke of professionele groei? Neem vrijblijvend contact op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK 72032375