Persoonlijke ontwikkeling · 03. juli 2020
In de tijd waarin we zoveel digitaal contact hebben, lijkt het of we onze skills om contact met elkaar te maken aan het verliezen zijn...We moeten ons Hart meer gaan gebruiken! Hoe? Dit zijn 9 inzichten waarmee je kunt beginnen!

Persoonlijke ontwikkeling · 11. juni 2020
Er zijn drie componenten die er voor zorgen dat je daadwerkelijk in beweging komt. Dus ben je klaar voor minder 'jo-jo-veranderingen'? Lees dan even door! Met welk component ga jij aan de slag?

Persoonlijke ontwikkeling · 30. april 2020
In tijden van een persoonlijke (loopbaan) crisis ben je bang. Bang voor wat je gaat voelen wanneer je bepaalde acties of situaties aangaat. Je raakt in de knoop, omdat je ziet dat in alle opties diepe angst verscholen zit. Dat bang zijn voor gevoelens zorgt er vaak voor dat je de actie niet uitvoert en daarnaast (wilt) stoppen met voelen. En voor je het weet, heb je een negatieve vicieuze cirkel te pakken waar je heel moeilijk uitkomt. Hoe laat je dit los??

Persoonlijke ontwikkeling · 13. december 2019
Verandering geeft een soort kortsluiting in je hoofd. Iets wat zo'n gaaf idee leek toen je er over nadacht, wordt een heel beangstigend plan als de uitvoering dichterbij komt. Tegelijkertijd wil en kun je niet meer terug naar het oude. Je zit in de magische fase van een veranderingsproces! Hier 3 inzichten om door deze zogenaamde Liminale Fase heen te komen!

Persoonlijke ontwikkeling · 31. oktober 2019
Dit is hoe je in 4 stappen uit jouw negatieve spiraal komt en je positief gaat voelen ondanks alle omstandigheden!

Loopbaan keuzes · 07. oktober 2019
Herken je het dat je in jouw zoektocht naar een andere baan zo vastberaden begon en dat je die focus ergens onderweg bent kwijt geraakt? Dat je je teveel hebt laten leiden door wat je tegen jezelf in je hoofd zegt en wat de buitenwereld vindt? Dit zijn drie tips die jouw proces weer in gang kunnen zetten. Inzichten om te ontdekken wat je Hart je nu eigenlijk ingeeft!

Loopbaan keuzes · 02. september 2019
Overweeg je om carrièreswitch te maken? Ga dan gelijk aan de slag met deze 5 beste tips van loopbaancoach Eline! En ontdek hoe jij een boost kunt geven aan je loopbaan!

Burn out · 22. mei 2019
Is het jou wel eens opgevallen dat ook echt fysiek fitte mensen zich toch uitgeblust kunnen voelen? Misschien ben je zelf wel iemand of ken je mensen die veel sporten en behoorlijk gezond leven, voldoende slapen en tóch niet écht goed in hun vel zitten. Raar toch? Wat zie je over het hoofd? Dit zijn drie stappen die leiden naar meer energie!

Persoonlijke ontwikkeling · 26. april 2019
Controle willen hebben over een situatie is prima, tot dat je er in doorslaat...dit zijn de 3 ultieme inzichten voor een echte Control Freak!

Burn out · 21. februari 2019
Bijna alle mensen worden na een burn out extreem voorzichtig. Je gaat enorm je best doen. Want ja, je wil absoluut voorkomen dat dit nog een keer gebeurt ! Maar hoe voorkom je nou dat je opnieuw een bun out krijgt? Lees hier wat wel helpt!

Meer weergeven

Werken aan persoonlijke of professionele groei? Neem vrijblijvend contact op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK 72032375