Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling · 13. december 2019
Verandering geeft een soort kortsluiting in je hoofd. Iets wat zo'n gaaf idee leek toen je er over nadacht, wordt een heel beangstigend plan als de uitvoering dichterbij komt. Tegelijkertijd wil en kun je niet meer terug naar het oude. Je zit in de magische fase van een veranderingsproces! Hier 3 inzichten om door deze zogenaamde Liminale Fase heen te komen!

Persoonlijke ontwikkeling · 31. oktober 2019
Dit is hoe je in 4 stappen uit jouw negatieve spiraal komt en je positief gaat voelen ondanks alle omstandigheden!

Persoonlijke ontwikkeling · 12. september 2019
In de tijd waarin we zoveel digitaal contact hebben, lijkt het of we onze skills om contact met elkaar te maken aan het verliezen zijn...We moeten ons Hart meer gaan gebruiken! Hoe? Dit zijn 9 inzichten waarmee je kunt beginnen!

Persoonlijke ontwikkeling · 26. april 2019
Controle willen hebben over een situatie is prima, tot dat je er in doorslaat...dit zijn de 3 ultieme inzichten voor een echte Control Freak!

Persoonlijke ontwikkeling · 24. januari 2019
Vind jij het ook zo lastig dat je je af en toe (nog steeds!) zo vreselijk onzeker kunt voelen? Check deze 5 tips die alle andere tips overbodig maken en Boost je Zelfvertrouwen!

Persoonlijke ontwikkeling · 15. november 2018
Sta je bekend om je vriendelijkheid en hartelijkheid? En ken je dat van jezelf dat je je wel eens inhoudt, of tactisch doet om maar 'aardig' gevonden te blijven worden? Of word je juist geroemd om je wijsheid? En merk je dat je jezelf wel eens wat opblaast en groter maakt om de ander te laten merken hoe goed/slim je eigenlijk wel niet bent? We noemen dit 'maskers'. Welk masker zet jij vaak op en waarom? Het houdt je weg van wie je werkelijk bent!
Persoonlijke ontwikkeling · 15. oktober 2018
Waar persoonlijke ontwikkeling wat mij betreft voor een groot deel over gaat is 'licht op je schaduwkant' brengen. Dat klinkt mooi, maar wat is dat nou precies en hoe doe je dat?? Het is tenslotte niet voor niks een kant die je niet graag aan de buitenwereld wilt laten zien. Dus misschien vraag je je ook nog af waarom je dit überhaupt moet willen...
Persoonlijke ontwikkeling · 27. september 2018
Soms zit je in een situatie bijvoorbeeld met bepaalde mensen waarvan je echt geen idee hebt hoe je daar uit moet komen. Er wordt bijvoorbeeld niet gezegd wat er aan scheelt, of juist wel. Maar je ´voelt´ dat het ergens anders over gaat, dan het probleem wat er wordt geschetst. Hoe zou jij dit oplossen en waarom?
Persoonlijke ontwikkeling · 21. september 2018
Wat gebeurt er met je beslissingen als je je gevoelens meeneemt in je besluitvorming?
Persoonlijke ontwikkeling · 30. augustus 2018
We denken vaak dat we dingen heel bewust doen en kiezen. Vaak is dat toch niet het geval. Groepsdruk heeft ongemerkt vaak invloed op ons dagelijks leven. We moeten niet alleen kijken naar hoe mondig iemand is, maar ook naar zijn positie in het systeem en zijn mogelijkheden daarbinnen.

Meer weergeven

Werken aan persoonlijke of professionele groei? Neem vrijblijvend contact op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK 72032375