Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling · 26. oktober 2020
Ontslag, collega's die vertrekken, overlijden, faillissement, afscheid; het einde van een bepaalde periode en onzekerheid over de toekomst. Wat als je leven even hier even vol mee zit? Het leven je even niet lijkt toe te lachen? Wat doe je als alles wegvalt en je leven op z'n grondvesten staat te schudden? Hoe ga je dan om met al deze emoties? In deze blog een oefening om hiermee aan de slag te gaan!

Persoonlijke ontwikkeling · 03. juli 2020
In de tijd waarin we zoveel digitaal contact hebben, lijkt het of we onze skills om contact met elkaar te maken aan het verliezen zijn...We moeten ons Hart meer gaan gebruiken! Hoe? Dit zijn 9 inzichten waarmee je kunt beginnen!

Persoonlijke ontwikkeling · 11. juni 2020
Er zijn drie componenten die er voor zorgen dat je daadwerkelijk in beweging komt. Dus ben je klaar voor minder 'jo-jo-veranderingen'? Lees dan even door! Met welk component ga jij aan de slag?

Persoonlijke ontwikkeling · 30. april 2020
In tijden van een persoonlijke (loopbaan) crisis ben je bang. Bang voor wat je gaat voelen wanneer je bepaalde acties of situaties aangaat. Je raakt in de knoop, omdat je ziet dat in alle opties diepe angst verscholen zit. Dat bang zijn voor gevoelens zorgt er vaak voor dat je de actie niet uitvoert en daarnaast (wilt) stoppen met voelen. En voor je het weet, heb je een negatieve vicieuze cirkel te pakken waar je heel moeilijk uitkomt. Hoe laat je dit los??

Persoonlijke ontwikkeling · 13. december 2019
Verandering geeft een soort kortsluiting in je hoofd. Iets wat zo'n gaaf idee leek toen je er over nadacht, wordt een heel beangstigend plan als de uitvoering dichterbij komt. Tegelijkertijd wil en kun je niet meer terug naar het oude. Je zit in de magische fase van een veranderingsproces! Hier 3 inzichten om door deze zogenaamde Liminale Fase heen te komen!

Persoonlijke ontwikkeling · 31. oktober 2019
Dit is hoe je in 4 stappen uit jouw negatieve spiraal komt en je positief gaat voelen ondanks alle omstandigheden!

Persoonlijke ontwikkeling · 26. april 2019
Controle willen hebben over een situatie is prima, tot dat je er in doorslaat...dit zijn de 3 ultieme inzichten voor een echte Control Freak!

Persoonlijke ontwikkeling · 24. januari 2019
Vind jij het ook zo lastig dat je je af en toe (nog steeds!) zo vreselijk onzeker kunt voelen? Check deze 5 tips die alle andere tips overbodig maken en Boost je Zelfvertrouwen!

Persoonlijke ontwikkeling · 15. november 2018
Sta je bekend om je vriendelijkheid en hartelijkheid? En ken je dat van jezelf dat je je wel eens inhoudt, of tactisch doet om maar 'aardig' gevonden te blijven worden? Of word je juist geroemd om je wijsheid? En merk je dat je jezelf wel eens wat opblaast en groter maakt om de ander te laten merken hoe goed/slim je eigenlijk wel niet bent? We noemen dit 'maskers'. Welk masker zet jij vaak op en waarom? Het houdt je weg van wie je werkelijk bent!
Persoonlijke ontwikkeling · 15. oktober 2018
Waar persoonlijke ontwikkeling wat mij betreft voor een groot deel over gaat is 'licht op je schaduwkant' brengen. Dat klinkt mooi, maar wat is dat nou precies en hoe doe je dat?? Het is tenslotte niet voor niks een kant die je niet graag aan de buitenwereld wilt laten zien. Dus misschien vraag je je ook nog af waarom je dit überhaupt moet willen...

Meer weergeven

Werken aan persoonlijke of professionele groei? Neem vrijblijvend contact op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK 72032375