Cursus agenda

Training Deep Coaching

Denk jij vaak in een gesprek ‘Voel en zie ik dit wel juist?’ En ga je dan twijfelen aan jezelf en volledig voorbij aan je heldere ingevingen? Vooral omdat je je soms ook niet begrepen voelt als je dat wel doet of benoemt? Of dat je opmerkingen niet lijken te landen? Of durf je nog niet ten volle te benoemen wat er volgens jou op het diepste niveau moet gebeuren?

 

Het is tijd om je volle potentieel te gaan inzetten voor jezelf en de ander! Écht een volgende stap in coachen, managen en begeleiden! 


DeepDiveDay

Je leven verloopt eigenlijk best soepel, maar je wil meer! Je wil alles uit je leven halen wat er in zit. Je wil je ontwikkelen en werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling! Neem je hier wel eens tijd voor, maar voel je dat een goed gesprek of zelfreflectie hiervoor af en toe tekort schiet?

 

Dan is de DeepDiveDay echt iets voor jou!


Intuitive Awakening 1

IK en mijn Energie

In contact met jouw hoger bewustzijn door geleide meditatie en channeling

  • 6 avonden van 19.45 - ca. 21.30 uur
  • start januari 2020
  • Apeldoorn

Steeds meer mensen ervaren dat we allemaal deel uit maken van één geest, één hart en één bewustzijn dat ons allemaal met elkaar verbindt. We bevinden ons in een energetische revolutie.  Nu is jouw tijd en je hoeft het niet alleen te doen!


Intuitive Awakening 2

IK en De Ander

In contact met jouw hoger bewustzijn door geleide meditatie en channeling

  • 6 maandagavonden van 19.45 - ca. 21.30 uur
  • start 30 september 2019
  • Apeldoorn

Als vervolg op Intuitive Awakening 1 ligt in deze cursus de nadruk op het leren herkennen van verschillende energiestromen in jezelf en tussen jou en de ander. Wil je leren wat verschillende soorten energie met je doen, en hoe ze aanvoelen? En wat is het toch dat sommige mensen lijken te 'stralen'.  Het leren woorden geven aan wat je qua energie voelt, geeft heel veel ruimte en bewustzijn! Meld je nu aan>>


Werken aan persoonlijke of professionele groei? Neem vrijblijvend contact op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK 72032375