Events

 

Samen met ca. 150 vrouwen tegelijkertijd mediteren. Hoe gaaf is dit experiment? Ben jij ook nieuwsgierig naar wat deze ervaring jou gaat brengen?

 

Ik wil experimenteren in mijn leven. Gave dingen doen. Maar dat betekent ook dat ik moet leren om risico's te durven nemen. Door al die gedachten kreeg ik een bizar idee...samenkomen en mediteren met zo'n 150 vrouwen. 

 

Ik durfde die gedachte eerst helemaal niet toe te laten, omdat ik me gelijk af vroeg hoe ik dat in vredesnaam voor elkaar moest krijgen. Dat risico leek me veel te groot. Maar ik zag het voor me en voelde hoe zo'n samenkomst zou kunnen zijn. Ik werd steeds blijer en enthousiaster van dit idee. Ik dacht; in zo'n grote groep gezamenlijk een meditatieve setting neerzetten waarin je je eigen grootsheid kunt en durft te ervaren, dat móet wel een versterkend en krachtig effect op iedereen hebben!

 

En nu is alles in mij te nieuwsgierig om het niet te organiseren. Dus ik ga het risico en het experiment aan! Ik wil kijken of we het voor elkaar kunnen krijgen om zo'n grote groep gelijkgestemde vrouwen bij elkaar te brengen en te zien wat er dan ontstaat! Te ervaren wat je dan voelt! Dat zullen we weten als we samenkomen! Het lijkt mij ongelofelijk gaaf om met vrouwen samen te komen die dat ook willen uitproberen. Hoe meer vrouwen hoe beter!

 

Vanzelfsprekend verzorg en begeleid ik deze sessie waarin ik volledig vanuit mijn intuïtie werk, maar kan niet zonder die van jou! We bouwen het gezamenlijk op!

 

Doe jij ook mee aan dit experiment? 

  

 

En waarom alleen vrouwen? Vanuit een systemische blik helpt het vrouwen als ze zich gesteund voelen en omringd zijn door vrouwen. Het geeft een (onbewust) gevoel van veiligheid. Dus vraag je vriendinnen, zussen, buurvrouwen, collega's en/of sportmaatjes en kom met elkaar naar dit event. Alle vrouwen die dit willen meemaken, zijn meer dan welkom! Spread the news! Vrouwen, het is tijd om onze eigen grootsheid te ervaren!

 

Let's Expand Together!

 

Reserveer nu hier jouw plek!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! Verdere praktische informatie vind je onderaan de pagina.

 Praktische informatie

 • Vrijdag 1 april 2022 (een bizar idee, maar het is echt geen grap!)
 • Punt Deventer
 • Scheepvaartstraat 7 (routebeschrijving)

  7411 MB (Havenkwartier) Deventer

 • Ontvangst vanaf: 9.30 uur
 • Binnenkomst in stilte
 • Opening door Eline om 10.00 uur 
 • Einde: 13.00 uur
 • Onbeperkt koffie, thee, water, fruit en diverse andere lekkernijen
 • Maak het jezelf zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk! Dus trek fijne kleding aan. En neem bijvoorbeeld je eigen yogamatje, meditatiekussen, deken (tijdens een diepe meditatie kun je het koud krijgen), sloffen, edelstenen, flesje water, journalboekje etc. mee! Wat er ook maar voor jou werkt. Zorg goed voor jezelf en geniet daarvan!

Houd de website in de gaten voor verdere informatie. Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten! 

Heb je nog vragen? Bel of mail me gerust!


Werken aan persoonlijke of professionele groei? Neem vrijblijvend contact op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK 72032375