Al ruim 13 jaar coach ik met veel plezier mensen

in individuele, team- en groepssessies.

Ik laat je ervaren

wat er in potentie aanwezig is

in jou en in de groep.

 

Ik werk als jouw spiegel,

ik zie soms wat jij niet ziet,

zo kun jij je leren afstemmen op de hoogste potentie

en kun je oude patronen loslaten.

   Zo kun jij op jouw beurt anderen 'aanraken'

in hun hoogste potentie.

Niet omdat je weet hoe het moet,

maar omdat je het hebt doorleeft, en bent.

 

Zo maken we met elkaar weer een nieuwe stap in ontwikkeling!

Eline de Roo

 

Aucella

 

Aucella betekent 'Vogeltje' in het Latijn. Vogels zijn dieren met een sterk richtingsgevoel, ze springen het nest uit met het vertrouwen dat ze kunnen vliegen. Ze zijn vrij en vliegen waar ze de minste weerstand in de lucht ervaren naar de plek die ze op intuïtie weten te vinden. En velen hebben een scherpe precieze blik, zelfs vanaf grote hoogtes, om te vinden wat ze willen en nodig hebben. 

 

Symboliek voor dat wat ik jou ook gun!

 

Achtergrond Eline de Roo

Opleidingsachtergrond

Na mijn VWO behaalde ik aan twee hogescholen in een verkorte periode twee diploma's; TMO, Hogeschool voor Modemanagement en Personeel en Arbeid aan Saxion Hogescholen in Deventer. Bij deze laatst genoemde volgde ik de minor HR en studeerde af in Loopbaancoaching. Daarna heb ik de opleiding ‘de trainer als regisseur’ gevolgd bij opleidingsinstituut Het Balkon in Vasse. Hier heb ik leren werken met verschillende systemische dramatechnieken om zowel individuele coaching als groepstrainingen op een creatieve manier te verlevendigen. Mede tijdens de opleiding School of Life verstevigde ik mijn visie op mensen en organisaties, alles wat er gebeurt doet er toe. In mijn opleiding Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen leerde ik wat de effecten zijn van je familiegeschiedenis en familiesystemen op je huidige leven, zowel privé als in je werk. En dat je met deze technieken diepe zelfkennis én een andere beweging in gang kunt zetten.

 

Loopbaan

In de start van mijn loopbaan werkte ik enkele jaren als bedrijfsleider. In 2008 maakte ik de overstap naar een commercieel loopbaanadviesbureau, waar ik tien jaar werkte als loopbaancoach en trainer.  In 2016 richtte ik Aucella op. Hier coach ik met veel plezier individuen en groepen op vraagstukken op professioneel en persoonlijk gebied. Hierbij zijn het vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen, plezier en zelfverantwoordelijkheid belangrijke speerpunten. Ik werk graag met creatieve, systemische en gedragsgerichte werkvormen omdat deze het ervaringsleren sterk bevorderen.   


Eline

Werken aan persoonlijke of professionele groei? Neem vrijblijvend contact op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvK 72032375